Om oss


Westgaard Bil AS er et veletablert firma som ble startet opp i 2000 som DA-selskap. I 2005 ble selskapet omgjort til AS. Firmaet drives og eies av Glenn og Bjørn Westgaard. Begge har lang fartstid og bred erfaring innen bransjen. De har jobbet innen bransjen siden midten på 90-tallet. Firmaet ligger sentralt plassert i Trondheim (Nardo). 

Westgaard Bil selger ca 200 biler i året med en årlig omsetning på ca 30-40millioner. Firmaet er stadig i vekst og har hatt god økonomisk økning helt siden oppstart. Det ligger god egenkapital i firmaet og med lave driftskostnader og en kostnadseffektiv økonomi fokuserer firmaet alltid på å tilby de beste prisene på markedet.

 Fokus på service og kvalitet er viktig, og fornøyde kunder er det vi lever av. Vi ønsker å gi kundene våre trygghet når de handler hos oss. Vi tilbyr alltid gode garantier på biler vi selger og er alltid behjelpelig i ettertid av et salg. Målet vårt er at kunden ønsker å komme tilbake neste gang han skal handle bil. 

Vi er opptatt av å ha et bredt utvalg av biler å tilby til deg som er kunde, derfor satser vi hele tiden på og ha 30-40 biler på lager. I tillegg er vi behjelpelige med å skaffe den bilen kunden ønsker. Vi tar også innbytte hvis kunden skulle ønske det.

 Hvis du som kunde skulle velge oss når du skal handle bil, har du den fordelen at vi har et stort nettverk av nybilforhandlere som tilbyr mange merker både i Tyskland og Sverige. Dette er forhandlere som vi i en årerekke har handlet mange biler av. 

Vi er også behjelpelig med finansiering. Vi jobber til enhver tid for å tilby den gunstigste finansieringen på markedet. Vi har mange gode samarbeidspartnere som jobber for å gi deg som kunde det tilbudet som måtte passe deg og din økonomi. Våre samarbeidspartnere i dag er Sparebank 1 Finans og Gjensidige Bank og Forsikring

For tiden er vi tre ansatte som jobber for å tilby kundene våre det de måtte ønske. Bilene våre står alltid klar til besiktigelse og prøvekjøring. På høyre side finner du informasjon om oss og telefonnummer til hver av oss. 

Ser fram til en hyggelig bilprat!
NO 988 399 442 MVA 

Westgaard Bil AS 
Sørenga 3
7032 Trondheim

Telefon: 73 20 22 82
Fax: 73 20 22 83 

Hjemmeside: www.westgaardbil.no  
E-mail: post@westgaardbil.no  

Åpningstider: 
Man – Fre: 10.00 - 16.30 Tor 10.00 - 18.00
Lørdag: Etter avtale


Ansatte: 

Glenn Westgaard 
Mob. 907 57 000 

Bjørn Westgaard 
Mob. 908 57 000